FORMULAR DE CONTACT

CONTACT

ADRESA

Strada Jiului 101
013212, Bucuresti

EMAIL

office(at)cosminstanciu(dot)ro

TELEFON

+40728 473 359

Despre noi

Cauti un fotograf profesionist, in Bucuresti, Romania? Contacteaza-ne la Cosmin Stanciu | Fotograf profesionist | Website oficial aici.

Oferim servicii de fotografii pentru produs si alte tipuri de fotografii, pentru marketing si publicitate si acordam o importanta deosebita procesului de editare foto in Adobe Photoshop si Lightroom.Suntem autentici, vizionari si profesionisti si oferim servicii foto unice pentru toti clientii nostri!

Cosmin Stanciu | Fotograf profesionist | Contact

Fotografiile noastre se caracterizeaza prin UNICITATE.Oferim servicii de fotografie de produs, fotografie comerciala, fotografie fashion, fotografie de portret, fotografie imobiliara, fotografie de e-commerce si alte tipuri de fotografie.Cu o experienta in domeniul fotografiei de produs pentru platforme de tip e-commerce (Amazon, Emag, eBay) sau chiar magazine online, oferim cele mai bune preturi!In acest sens, pozele noastre au rezultate deosebite, ca notorietate, atentie, interes, dorinta, incercare, cunoastere, relevanta, convingere, cumparare etc.

Termenul fotograf este un cuvant ce deriva din fotografie. Etimologia cuvantului fotograf, provine din limba greaca, prin alaturarea cuvintelor phos, care inseamna „lumina” si graphe, care inseamna „desen”.

Munca si experienta noastra in fotografie insumeaza: profesionalism, viziune, imaginatie, empatie, comunicare.

Prin intermediul fotografiilor noastre pentru marketing si publicitate executate profesional (imagine, culoare), veti obtine mesajul scontat si automat obtinerea de clienti noi.Fotografia este cea care are un rol important in valorificarea produselor, prin convingerea oamenilor de a achizitiona produsele respective.

Stilul nostru de a fotografia este unic, suntem consecventi si dovada muncii noastre sta in fotografiile realizate!Consolidam relatiile profesionale cu clientii nostri, oferim servicii foto de calitate si colaboram pe termen lung!

Un fotograf profesionist este nu numai o persoana care practica aceasta meserie si este remunerat pentru acest aspect, ci este o persoana inzestrata cu talent si care intr-un mod exceptional pune in evidenta sub forma imaginilor, fie oameni, produse, fie concepte etc.Fotograful profesionist activeaza in ramuri diversificate ale fotografiei, ca fotografia de produs, fotografia comerciala, fotografia fashion, fotografia de e-commerce, fotografia de portret, fotografia imobiliara etc.

Un fotograf profesionist ofera servicii de editare foto ireprosabile!Procesarea fotografiilor inseamna prelucrare foto, editare foto profesionala și retus foto profesional.Un fotograf profesionist are inspiratie, valoare, viziune si poate lucra in situatii imprevizibile.Fotograful la randul lui ii inspira pe ceilalti oameni prin mentalitatea lui. Acesta recunoaste o fotografia exceptionala din primul moment din care o vede.Fotograful profesionist realizeaza fotografii de colectie chiar si in situatii imprevizibile si se comporta fara cusur cu clientii sai.

Un fotograf profesionist, realizeaza fotografii pentru clienti, ca si cand le-ar realiza pentru el personal.Un fotograf profesionist stie sa manuiasca orice tip de aparat foto.De asemenea, acesta interactioneaza elegant cu toti clientii.El stie sa puna in evidenta intr-o fotografie, lucrurile, persoanele si conceptele.Fotograful isi pune amprenta asupra fotografiilor sale si creeaza fotografii memorabile care vor ramane tot timpul de actualitate.Fotograful profesionist stie cum sa comunice si cu un client mai dificil, stie cum sa gestioneze orice situatie si isi respecta munca si clientul.

Servicii fotografie:

Doresti sa participi la o sedinta foto impresionanta? Contacteaza-ne. Ne dedicam planurilor tale si nu ne oprim pana nu obtinem rezultatele dorite de tine.Realizam fotografii exceptionale, profesioniste si care transmit emotii constructive.Fotografiile realizate de noi stau marturie pentru experienta noastra in fotografia profesionista.Cosmin Stanciu | fotograf profesionist. Pentru website vezi mai multe detalii aici. aici

Stabilim o intalnire, discutam despre proiectul care va intereseaza, testam, previzualizam, revizuim si obtinem rezultatul dorit.Prin editarea foto, punem amprenta experientei noastre asupra fotografiilor voastre. Suntem devotati fiecarui proiect in parte si editam fotografiile intr-un mod profesionist. Suntem originali, dar ascultam cerintele clientului si imbinam dorintele clientului cu viziunea si experienta noastra.O colaborare cu noi inseamna - fotografii autentice, unice, nemaintalnite!Contacteaza-ne la Cosmin Stanciu | fotograf profesionist. Pentru website vezi aici. Oferim servicii de editare foto de o calitate exceptionala, iar fotografiile noastre realizate stau marturie pentru experienta noastra in serviciile de editare foto!