Despre noi

Cosmin Stanciu | Fotograf profesionist | Website oficial aici.

Cauti un fotograf profesionist in Bucuresti, Romania, care realizeaza fotografii de o calitate tehnică excepţională? Contacteaza-ne.Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul fotografiei comerciale si alte tipuri de fotografie, oferim cele mai bune preturi, calitate si seriozitate!Fotografia noastra este cea mai in masura sa valorifice produsul, sa atraga privitori si totodata ii poate transforma pe privitori in potentiali cumparatori.

Cosmin Stanciu | Fotografie comerciala aici.

Fotografie comerciala

Pentru fotografii pentru marketing si publicitate executate profesional, contacteaza-ne la Cosmin Stanciu | Fotograf profesionist | Website oficial aici.Fotografia comerciala pune in prim plan marca produsului.Putem fotografia diverse bauturi, creme, ape de toaleta, stilouri, miere, incaltaminte, ape termale, curele, haine, parfumuri etc.In acest tip de fotografie se pune accent pe marca si pe semnificatiile acesteia: caracteristicile produsului (ce cumpara consumatorul), avantajele produsului (ce obtine utilizatorul), conceptiile (cum se simte), valorile (ce este bine, ce este rau), personalitatea (cum este utilizatorul), utilizatorul (cu cine se asociaza).Prin fotografia comerciala, clientul isi poate extinde linia, marca, marcile multiple, marcile noi sau se poate repozitiona.Fotografiile de marketing pot aduce schimbari in notorietate si atitudini.Exemple de obiective de comunicare prin intermediul fotografiei: marca sa devina cunoscuta, convingerea mai multor persoane sa incerce un anumit produs, sa devina loiali sau exclusivi, sa se creasca frecventa de cumparare.

Ca o incursiune in definitia marketingului, in acceptiunea generala, marketingul reprezinta stiinta, dar si arta de a convinge clientii sa achizitioneze un anumit produs. Simplificand definitia marketing-ului, putem afirma ca acesta reprezinta arta si stiinta de a vinde.

Cu ajutorul fotografiilor comerciale, linia de produs sau categoria de produs se poate extinde in aval (spre mass market) sau in amonte (spre premium).

Fotografia de produs reprezinta elementul cheie in marketing si se refera la acel tip de fotografie in care produsul fotografiat trebuie sa fie cel care atrage atentia.

Fotografia de produs este o subramura a fotografiei comerciale, care se concentreaza pe obiecte, nu pe oameni in actiune sau concepte.

Platforma cea mai mare din lume in comercializarea produselor este reprezentata de brandul Amazon.

Se spune ca un fotograf profesionist este cel care poate sa redea imagini demne de admirat in 2-3 ramuri ale fotografiei: fotografia de produs, de portret, comerciala, fashion, de arhitectura, de calatorie, fotojurnalism, documentar, fotografia naturii, urbana, abstracta, minimalista, conceptuala, documentara, panoramica, macro, in HDR, in infrarosu, in alb-negru.

Daca vrei sa ai o afacere reusita, atunci trebuie sa ai un plan de marketing bine stabilit si reusit.Prin intermediul fotografiilor noastre pentru marketing si publicitate executate profesional (imagine, culoare), veti obtine mesajul scontat si automat obtinerea de clienti noi. Imaginile profesionale, cu o editare foto adecvata sunt obligatorii pentru o strategie de marketing de succes.Fotografia are un rol semnificativ in fidelizarea clientului pentru un anumit produs.

Solicitati servicii foto, o sedinta foto cu fotograf profesionist din Bucuresti pentru fotografie comerciala, iar imaginea firmei dumneavoastra va fi construita prin calitatea serviciilor noastre!