Despre noi

Contacteaza-ne. Cosmin Stanciu, Bucuresti, Romania - fotograf fashion aici.

Ca sa fii un fotograf foarte bun fashion, trebuie sa fii totodata si un fotograf foarte bun de produs.

Oferim servicii de fotografii pentru produs si alte tipuri de fotografii, pentru marketing si publicitate si acordam o importanta deosebita procesului de editare foto in Adobe Photoshop si Lightroom. Suntem autentici, vizionari si profesionisti si oferim servicii foto unice pentru toti clientii nostri!

Fotografie fashion

Fotografiile fashion au scopul de a pune in valoare obiectele vestimentare, cu ajutorul modelelor care le poarta. Realizam fotografii fashion la cele mai inalte standarde si avem o vasta experienta in acest domeniu. Tot ceea ce este acum la moda sau tot ceea ce este nou in materie de moda, veti afla de la noi primii. Vom realiza fotografii fashion cu diverse articole vestimentare, incaltaminte, accesorii etc. Prin intermediul fotografiei veti descoperi lumea provocatoare a modei si va veti pune la zi cu tot ceea ce inseamna domeniul fashion. Ca o incursiune istorica, fotografia de moda isi are originile in portretistica secolului al XIX-lea.

Moda Fotograf fashion reprezinta un obicei, este o deprindere la nivel colectiv, specifica la un moment dat unui mediu social. Termenul de "la moda" se aplica de obicei unei persoane care se imbraca si se accesorizeaza conform tendintelor modei actuale,Moda insumeaza mai multe ramuri si se schimba foarte des. Realizam fotografii de moda, cu scopul de a scoate in relief produsele si tinutele vestimentare, purtate de modele sau cu ajutorul manechinelor invizibile, in functie de optiunea clientului.

Fie ca este vorba de o lansare de haine pentru o colectie noua, fie ca este vorba de lansarea unui brand nou, prin fotografie putem promova munca de calitate a clientilor nostri. Realizam fotografii la sediu si in locatie. Punem mare accent pe comunicarea cu clientul, cu designerul vestimentar, cu modelul, cu hair-stylistul, cu make-up artistul etc.

Fotografiile fashion vor reda modelele care poarta articolele vestimentare din diverse unghiuri, in functie de produsele promovate (spre exemplu, pentru o promovare de pantofi, vom pune accent pe dinamica, pe modelele aflate in miscare etc.). Efectuam si fotografii de portofoliu pentru fotomodele, modele sau fotografii de moda pentru cataloage sau carti. "La piece de resistance" (piese de rezistenta), ce urmeaza sa fie promovata, trebuie sa "straluceasca", sa fie in prim plan.

Fotografia fashion are ca element central produsul care este pus in valoare de modelul care il poarta. Produsul este in prim plan si poate fi expus fie cu ajutorul modelelor, fie cu ajutorul manechinelor invizibile, in functie de alegerea clientului. Modelele din fotografiile fashion transmit foarte multa emotie prin comunicarea non-verbala: gestica, postura, mimica. Fotografia de produs are ca obiect central produsul, la fel ca si in fotografia fashion, unde in prim plan este pozat obiectul, iar modelul este cel care va pune in evidenta obiectul promovat.

Fotografie de marketing

Imaginile profesionale, cu o editare foto adecvata sunt obligatorii pentru o strategie de marketing de succes. Fotografiile de marketing au un rol semnificativ si pot aduce schimbari in notorietate, dar totodata si in atitudini si comportamente.

Cauti un fotograf profesionist in Bucuresti, care realizeaza fotografii fashion si alte tipuri de fotografie? Contacteaza-ne la Cosmin Stanciu | fotograf profesionist | website aici.