Despre noi

Cauti un fotograf profesionist in Bucuresti, care realizeaza fotografii imobiliare si alte tipuri de fotografii? Contacteaza-ne la Cosmin Stanciu | Fotograf profesionist | Website oficial aici.

Munca si experienta noastra in fotografie insumeaza: profesionalism, viziune, imaginatie, empatie, comunicare.

Fotografia imobiliara

Fotografia imobiliara sau de interior surprinde caracteristicile si conditiile asteptate ale produsului in mod normal (exemplu: hotel cu camere curate, dulap, baie). De asemeni, fotografia de interior poate surprinde si aspectul imbunatatit al produsului (camera de hotel are sampon, sapun, tv, room-service) sau aspectul potential al acestuia (in poza este redat un mesaj de bun venit in hotel sau se observa bomboane asezate pe perna). Se spune ca un fotograf profesionist este cel care poate sa redea imagini demne de admirat in 2-3 ramuri ale fotografiei: fotografia de produs, de portret, comerciala, fashion, de arhitectura, documentar, de calatorie, fotojurnalism, fotografia naturii, urbana, abstracta, minimalista, conceptuala, documentara, panoramica, macro, in HDR, in infrarosu, in alb-negru.

Procesarea fotografiilor inseamna prelucrare foto, editare foto profesionala și retus foto profesional. Punem accent pe calitatea fotografiilor pe care le realizam si le livram clientilor.

In fotografia imobiliara, se pun in prim plan obiectele dorite / promovate si de asemenea, se creeaza fundalul. Doresti o iluminare perfecta in fotografiile tale imobiliare? Noi vom obtine cea mai buna luminozitate si compozitie, prin alternarea perfecta dintre lumina naturala si artificiala. Cu ajutorul blitzului extern si a trepiedului, suntem pregatiti pentru o sesiune foto memorabila.

Editarea fotografiilor Fotografie imobiliara insumeaza totalitatea proceselor de modificare a imaginilor, in cazul in care acestea sunt fotografii digitale, fotografii analogice traditionale sau ilustratii.

In fotografia de interior, vom surprinde obiectul / produsul creatiei clientului si anume, fie obiecte vestimentare (haine, pantofi), fie accesorii (genti), fie parfumuri, fie vom promova designul interior pentru magazinele de profil, fie camere de hoteluri pentru experiente turistice, fie vom promova domeniul imobiliarelor etc. In fond, similar fotografiei de produs si fotografia de interior expune un produs final (haine, parfumuri, o camera de hotel, dulapuri, lampadare).

In fond, similar fotografiei de produs si fotografia de interior expune un produs final (haine, parfumuri, o camera de hotel, dulapuri, lampadare). Fascinatia unei fotografii imobiliare reiese tocmai prin stilul locului fotografiat. O fotografie de interior evidentiaza arhitectura descriptiva sau publicitara (produsele promovate). Fotografia este variabila care poate influenta intr-un mod decisiv opinia clientilor, ducand la optimizarea ratei de conversie si automat la cresterea vanzarilor. Prin intermediul fotografiilor noastre pentru publicitate executate profesional (imagine, culoare), veti obtine mesajul scontat si automat obtinerea de clienti noi.

Servicii fotografie

Solicitati servicii foto, cu fotograf profesionist, in Bucuresti, pentru fotografie imobiliara si imaginea firmei dumneavoastra va fi construita prin calitatea serviciilor noastre!

Fotografie imobiliara

Doresti sa iti promovezi afacerea prin poze concludente si de calitate? Contacteaza-ne. Cosmin Stanciu | fotograf profesionist | website oficial aici. Realizam fotografii imobiliare sau fotografii de incinta prin sedinte foto la sedii, puncte de lucru, restaurante, cantine, sali de cinema, baruri, hale de productie, camere de hotel, magazine de design interior, camere, magazine etc. Oferim servicii de editare foto de o calitate exceptionala, iar fotografiile noastre realizate stau marturie pentru experienta noastra in serviciile de editare foto!