Despre noi

Cauti un fotograf profesionist, in Bucuresti, Romania? Contacteaza-ne la Cosmin Stanciu | Fotograf profesionist | Website oficial aici.

Oferim servicii de fotografii pentru produs si alte tipuri de fotografii, pentru marketing si publicitate si acordam o importanta deosebita procesului de editare foto in Adobe Photoshop si Lightroom. Suntem autentici, vizionari si profesionisti si oferim servicii foto unice pentru toti clientii nostri!

Fotografie de portret

Fotografia de portret reprezinta cel mai fascinant gen fotografic. Fotografia de portret se axeaza pe oameni si nu pe obiecte. Exemple de fotografie de portret: fotografie de eveniment (nunta, botez), fotografie de familie (portrete de familie sau individuale). Pe website-ul nostru, aici, gasiti o gama diversificata de fotografii de portret.

Daca prin fotografia de produs vom reda obiecte, prin intermediul fotografiei de portret, vom reprezenta oameni si concepte. Fotografiile de portret reprezinta o provocare pentru un fotograf, prin comunicarea cu clientul in studio sau in locatie, prin unghiurile de filmare, prin tehnica utilizata si prin lumina perfect pozitionata. Fotografia reprezinta o redare a personalitatii "actorului" aflat in fata camerei de fotografiat. Asa cum ti se solicita sa te caracterizezi la un interviu pentru un job la care ai aplicat, tot asa si fotografia sta marturie ca o caracterizare a unei persoane din punct de vedere vizual.

In realitate, portretul nu este o simpla reproducere a trasaturilor cuiva, nu este o simpla masca, ci pentru a fi un portret, intra in joc sensibilitatea artistului, care interpreteaza trasaturile modelului fie dupa gusturile sale, fie conform curentului artistic dupa care se ghideaza. Suntem specializati in fotografia de portret, iar tu vei fi imortalizat in pozele respective, intr-un mod impecabil si ireprosabil. Ceilalti te vor descoperi asa cum esti tu cu adevarat, prin "ochii" sinceri ai aparatului de fotografiat.

Fotografia de portret este ca o "carte de vizita" pentru fiecare dintre noi. Contacteaza-ne si vom realiza impreuna fotografii de portret de colectie, pentru ca fiecare persoana este diferita si deosebita. De asemeni, realizam portofolii pentru modele sau fotomodele. Ca sa fie un fotograf profesionist, fotograful trebuie sa vie un vizionar si sa alcatuiasca contextul in care va avea loc sedinta foto. In plus, un fotograf bun trebuie sa aiba viziune, empatie si sa comunice in permanenta cu clientul si cu toata echipa cu care interactioneaza intr-o sedinta foto.

Cauti un fotograf care insumeaza toate aceste lucruri? Noi suntem solutia pe care o cauti. Fixam o intalnire, discutam pe baza proiectului, testam, previzualizam, revizuim si obtinem rezultatul dorit. Punem mare accent pe post procesare: cropare, corectia culorilor, high-end retouch etc.

Fotografie de portret

Modelele din fotografiile de portret si din fotografiile de fashion transmit foarte multa emotie prin comunicarea non-verbala: gestica, postura, mimica. Un poet isi foloseste condeiul pentru a reda capodopera sa, in timp ce un fotograf isi foloseste camera foto pentru a surprinde oamenii si viata lor in imagini exceptionale. Fotografia de produs are ca element central - produsul, spre deosebire de fotografia de portret care se axeaza pe om.

Fotografie de portret

Imaginile profesionale, cu o editare foto adecvata sunt obligatorii pentru o strategie de marketing de succes. Daca ar fi sa te descrii printr-o singura fotografie, cum ai dori sa fii prezentat / reprezentat in aceasta fotografie? Noi venim in intampinarea dorintelor tale si te putem ajuta in acest sens, din punct de vedere fotografic. Contacteaza-ne la Cosmin Stanciu | fotograf profesionist. Pentru website apasa pe link. Oferim servicii de editare foto de o calitate exceptionala, iar fotografiile noastre realizate stau marturie pentru experienta noastra in serviciile de editare foto!